cadelsole-cuvee-millesimato-brut

CUVÉE MILLESIMATO BRUT

Sparkling wine made from white grapes, mostly Glera, grown in the Province of Treviso.

Pressing and short cold maceration, draining and fermentation of the must at controlled temperature. Second fermentation according to the Charmat method in autoclaves for over 30 days.

FEATURES

Colour Bright pale yellow with greenish tinges
Aroma A flowery note of wisteria and fruity hints of pear, Golden apple, mineral notes in closing
Flavour Well balanced, fresh and savoury with a lingering finish and light flowery notes. Perfect for your aperitif.
Serving Temperature 4-6°C
Alcohol 11,5 % Vol
Food Matching Best served as an aperitif, with deepfried vegetables, fish hors d’oeuvre, fried food and cold pasta
Bottle size  icona_formati_2
Download cadelsole-icona-pdf Wine specification sheet
cadelsole-conegliano-valdobbiadene-docg-cuvee-millesimato-brut_etichetta
cadelsole-conegliano-valdobbiadene-docg-cuvee-millesimato-brut_formato
cadelsole-conegliano-valdobbiadene-docg-cuvee-millesimato-brut_confezione

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fonire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o clicchi su "Accetta" permetti al loro utilizzo.

Chiudi